For Urban Easy Living

Comfort Hotel

Comfort Hotel® gir vi deg det du trenger og dropper det unødvendige. Vi har for eksempel ikke room service eller minibar på rommet, men vi har Barception* i lobbyen. Der kan du henge, jobbe eller sosialisere, bestille noe å spise eller ta en drink før du skal ut på eventyr. På våre hotell bor du midt i byen med urbant design, digitale løsninger og minimalt miljøavtrykk. Alt dette til en rimelig pris så du kan bruke penger på det du helst vil.

Fortsett

Comfort Hotel tilbyr

BARCEPTION

Bar + Resepsjon = Barception

BARCEPTION

En kombinasjon av en bar, resepsjon, innsjekk og deli. Det perfekte stedet å møte nye folk, høre på en godlåt, finne noe å spise eller ta en drink før du skal ut på eventyr.

BREAKFAST

Enkelt

BREAKFAST

Når det kommer til frokost er vår enkel, men vi har det vi mener er viktigst for at du skal få en god start på dagen. Bare husk at våre Xpress-hotell ikke har frokostbuffet. Der lar vi deg velge om du vil skippe frokosten, kjøpe en chiapudding, havregrøt eller frokostpose fra vår Barception. Om du heller vil ha kaffe og croissant har vi det også!

SELF CHECK-IN/OUT

Supereffektiv inn- og utsjekk

SELF CHECK-IN/OUT

Det skal være enkelt å bo hos oss. Har du det travelt? Null stress! I våre automater kan du selv sjekke inn, betale og sjekke ut om du ønsker.

Comfort Hotel tilbyr

VALUE & LOCATION

Sentral beliggenhet

VALUE & LOCATION

Byen vår er vår spesialitet og vår aller beste venn. Lurer du på hvor du finner byens hyggeligste barer, beste mat eller trenger tips til hva du bør oppleve mens du er her? Spør oss! Det beste vi vet er å snakke om våre favorittsteder!

Hos oss får du sentral beliggenhet til en bra pris så du kan bruke penger på det du helst vil.

LAZY SUNDAYS

Utsjekk til kl 18, Frokost til kl 12

LAZY SUNDAYS

Med byen som lekegrind kan det være helt riktig med en sen søndag morgen. Reis hjem uthvilt, og med nye opplevelser i bagasjen.

DIGITAL SOLUTIONS

Du velger underholdningen

DIGITAL SOLUTIONS

Kanskje er ikke Beat for beat programmet for deg? Vi gir deg valgfrihet, akkurat som hjemme. På våre hoteller kan du streame favorittserien, youtube kanalen eller programmet direkte fra Mac’en, telefonen eller nettbrettet ditt.

Nyheter

NEW PROJECTS

Comfort Hotel Umeå City

Sommeren 2018 slår dørene opp til ytterligere et Comfort Hotel i Umeå. Hotellet som vil ha 131 rom ligger midt i smørøyet, i Storgaten i Umeå.

Finn ut mer
PRISER

Comfort Hotel Union Brygge

#16 Best Bargain Hotel in Norway, Travelers’ Choice 2017 by Tripadvisor

Finn ut mer
PRISER

Comfort Hotel Runway

#13 Best Bargain Hotel in Norway, Travelers’ Choice 2017 by Tripadvisor

Finn ut mer
PRISER

Comfort Hotel Xpress Youngstorget, Oslo

#6 Best Bargain Hotel in Norway, Travelers’ Choice 2017 by Tripadvisor

Finn ut mer
PRISER

Comfort Hotel Xpress, Tromsø

#4 Best Bargain Hotel in Norway, Travelers’ Choice 2017 by Tripadvisor

Finn ut mer
PRISER

Comfort Hotel Nouveau, Helsingborg

#9 Best Bargain Hotel in Sweden, Travelers’ Choice 2017 by Tripadvisor

Finn ut mer
PRISER

Comfort Hotel Malmö

# 6 Best Bargain Hotel in Sweden, Travelers’ Choice 2017 by Tripadvisor

Finn ut mer
PRISER

Comfort Hotel Eskilstuna

# 5 Best Bargain Hotel in Sweden, Travelers’ Choice 2017 by Tripadvisor

Finn ut mer
NYE PROSJEKTER

Comfort Hotel Copenhagen Airport

619 rom i direkte tilknytning til et 3000 m2 stort, nybygd konferanseanlegg og flyplassterminalen. Hotellet åpner i 2020.

NYE PROSJEKTER

Comfort Hotel Porsgrunn

Beliggende ved sentralstasjonen blir Comfort Hotel Porsgrunn et frisk tilskudd til byen med 134 rom og 5 møterom fordelt på 8 etasjer. Hotellet åpner i mars 2019.

NYE PROSJEKTER

Comfort Hotel Västerås

Onsdag 28. februar 2018 åpnet Comfort Hotel Västerås i hjertet av byen i et moderne bygg rett ved sentralstasjonen. Hotellet er utstyrt med 149 rom, og vil også få Comfort Hotels første XXL-rom med 8 senger.

NYE PROSJEKTER

Comfort Hotel Kista

Høsten 2018 åpner Comfort Hotel Kista med 194 hotellrom, Barception med lounge og gym. Hotellet blir Nordic Choice Hotels første hotell i Kista med uovertruffen beliggenhet kun et steinkast fra Kistagallerian

NYE PROSJEKTER

Comfort Hotel Arlanda Airport

Sommeren 2019 åpner Comfort Hotel på Arlanda Airport. Hotellet får 503 rom og vil ligge like ved terminalerna, med direkte tilgang til butikker, restauranter og flyavganger ut i verden.

NEW PROJECTS

Comfort Hotel Bergen Airport

Tirsdag 28. februar 2017 åpnet dørene til Comfort Hotel Bergen Airport. Hotellet er en del av det første byggetrinnet i utbyggingen av Bergen Business park, som er under utvikling ved den nye terminalen og Bybanens endestasjon på Flesland. 304 rom, kun 2 minutter fra den nye terminalen.