Forventninger og livsglede.

Quality Hotel

Sjekk inn hos oss med et smil om munnen. Quality Hotel er den levende, fargerike minneboken. Vi gjør alt for at gjestene skal fylle side på side med opplevelser og øyeblikk delt med familie, venner eller gode kolleger. Hit kommer gjestene til dekket bord. Små og store begivenheter blir alltid litt større hos oss. It’s taken care of!

Quality Hotel er der hvor gjestene vil være og er en av Nordens største hotellkjeder med over 60 hotell i Norge, Sverige og Danmark. Alle hotellene er ISO 14001 sertifiserte.

Fortsett

Quality Hotel Tilbyr

Brasserie X

Latterlig godt!

Brasserie X

God og ukomplisert mat laget fra bunnen av, det er vår filosofi.

I Brasserie X disker vi opp med velkjente retter i en avslappet atmosfære.

Om du kommer alene eller i følge med en større gruppe spiller ingen rolle. I våre uformelle lokaler skal du trives uansett.

Noe å glede seg til

Smil, latter og moro. Mye moro.

Noe å glede seg til

Shuffleboard, skattejakt, ski, spa eller badeland?

Fjelltur eller skitur. Tråle golfbanen eller sykle i terrenget. Spa eller badeland. Shuffleboard eller foozball. Møte eller dåp. Bryllup eller konferanse.

Vi har alt du trenger, uansett årstid, anledning og tid på døgnet. Kombiner kick off eller konferansen med teambuilding eller ta med familien på weekendtur. Opplevelser følger alltid med på kjøpet.

Kom som kollega, dra som kompis!

Conference & events

Kom som kollega, dra som kompis!

Alle møter hos oss inneholder en dæsj med soft-is og et beger fylt med popcorn. Du setter ønsket for agendaen, vi setter rammene for konferansen eller eventet ditt uansett hvor lite eller stort det er; vi har både møterom og hjerterom. Hvor morsomt vil du at referatet fra møtet skal bli?

Quality Hotel Tilbyr

Eat smart. Meet smart.

Seasons

Eat smart. Meet smart.

En lunsj skal være et deilig pust i bakken og gi krefter til videre arbeid. Derfor synes vi at det er viktig at du spiser friskt, grønt og ikke minst; godt hos oss. Vi er lidenskapelig opptatt av råvarer og er spesielt svake for de lokale, økologiske råvareheltene. Møt dem hos oss! Velkommen!

Nyheter

Awards

Quality Hotel Grand Borås

#20 Best Bargain Hotel in Sweden, Travelers’ Choice 2017 by Tripadvisor

Finn ut mer
Awards

Quality Hotel Sundsvall

#12 Best Bargain Hotel in Sweden, Travelers’ Choice 2017 by Tripadvisor

Finn ut mer
Awards

Quality Hotel Friends

#3 Best Bargain Hotel in Sweden, Travelers’ Choice 2017 by Tripadvisor

Finn ut mer
Awards

Quality Hotel View, Malmö

# 8 Best Hotel, Travelers’ Choice 2017 by Tripadvisor

# 18  Best Service, Travelers’ Choice 2017 by Tripadvisor

Finn ut mer

Quality Hotel Barents

I 2019 åpner Quality Hotel Barents i hjertet av Haparanda. Med hele 20 etasjer blir hotellet byens høyeste bygg og et blikkfang for beboere og tilreisende. Hotellet får 208 rom, restaurant, konferansekapasitet til 500 personer og et spa på 2200 kvadratmeter fordelt på tre etasjer.

Quality Hotel The Mill

Lokalene til Quality Hotel Konserthuset bygges om og får nytt liv som Quality Hotel The Mill. Hotellet får 225 rom fordelt på 13 etasjer, restaurant og lobbybar og gjenåpner i 2019

Quality Hotel River Station

Hotellet inngår i et storstilt byutviklingsprosjekt på Strømsø i Drammen. Hotellet får 230 rom og byens største konferansekapasitet med plass til 500 personer. Quality Hotel River Station åpner i 2019. I tillegg til det nye hotellet vil kvartalet ved Drammen stasjon omfatte sykkelgate, kontorer, butikker og kafeer.

Quality Airport Hotel Gardermoen

i 2018 vokser Quality Airport Hotel Gardermoen fra 326 til 455 rom. I tillegg bygges hoteller ut med til sammen 7000 nye m2, ny lobby, nytt fellesareal, kjøkken og restaurant.