It’s taken care of!

Quality Hotel

Forventninger og livsglede. Sjekk inn med et smil om munnen, senk skuldrene og nyt en varm, lystig atmosfære på Quality Hotel. Vi lover deilig mat, vennlig service med glimt i øyet og morsomme opplevelser. Slik får du fokusert på det viktige, nemlig å skape minneverdige øyeblikk delt med gode kolleger, venner og familie. Små og store begivenheter blir alltid litt større hos oss. It’s taken care of!

Quality Hotel er en av Nordens største hotellkjeder, og en del av Nordic Choice Hotels. Alle 60 hotell i Norge, Sverige og Danmark drives etter høyeste standard innen etikk og miljø.

Fortsett

Quality Hotel Tilbyr

Brasserie X

Latterlig godt!

Brasserie X

God og ukomplisert mat laget fra bunnen av, det er vår filosofi.

I Brasserie X disker vi opp med velkjente retter i en avslappet atmosfære.

Om du kommer alene eller i følge med en større gruppe spiller ingen rolle. I våre uformelle lokaler skal du trives uansett.

Shuffleboard, skattejakt, ski, spa eller badeland?

Smil, latter og moro. Mye moro.

Shuffleboard, skattejakt, ski, spa eller badeland?

Fjelltur eller skitur. Tråle golfbanen eller sykle i terrenget. Spa eller badeland. Shuffleboard eller foozball. Møte eller bursdagsfeiring. Bryllup eller konferanse.

Vi har alt du trenger, uansett årstid, anledning og tid på døgnet. Kombiner kick-off eller konferansen med teambuilding eller ta med familien på weekendtur. Opplevelser følger alltid med på kjøpet.

Kom som kollega, dra som kompis!

Conference & events

Kom som kollega, dra som kompis!

Alle møter hos oss inneholder en dæsj med soft-is og beger fylt med popcorn. Du setter ønsket for agendaen, vi setter rammene for konferansen eller eventet ditt uansett hvor lite eller stort det er; vi har både møterom og hjerterom. Hvor morsomt vil du at referatet fra møtet skal bli?

Quality Hotel Tilbyr

Eat smart. Meet smart.

Seasons

Eat smart. Meet smart.

En lunsj skal være et deilig pust i bakken og gi krefter til videre arbeid. Derfor synes vi at det er viktig at du spiser friskt, grønt og ikke minst; godt hos oss. Vi er lidenskapelig opptatt av råvarer og er spesielt svake for de lokale, økologiske råvareheltene. Møt dem hos oss! Velkommen!

Nyheter

NYE PROSJEKTER

Quality Hotel Entry

August: Quality Hotel Mastemyr pusset opp og skiftet navn til Quality Hotel Entry - inngangsporten til Oslo (8.mars) og viste sitt nye fargerike “jeg” til 200 inviterte gjester 31.august.

Finn ut mer

“BEST EVER” resultater i Quality Hotel

I den nyeste måling av medarbeidertilfredshet for Quality Hotel viser kjeden en økning på medarbeiderundersøkelsen med på 11,8 poeng på eNPS-skalaen. Hotellkjeden ligger nå på 48,7 poeng som er en økning på 8,6% på ett år. I tillegg til dette stiller Quality Hotel med høyest Brand Loyalty Index på over 60% - best blant kjedene i Nordic Choice Hotels.

NYE PROSJEKTER

Quality Hotel Ekoxen

Juni:Quality Hotel Ekoxen stod klar våren 2017 etter en lang renovering. Re-åpningsfest i juni 2017 med et brak, hvor blant annet Petter A. Stordalen åpnet showet med ankomst på en gressklipper (i samarbeid med Trädgårdsforeningen), artister som Magnus Carlson og flere sørget for at kvelden ble en stor suksess!

Finn ut mer
NYE PROSJEKTER

Quality Hotel Grand Kristianstad

Høsten: Et helt nytt Quality Hotel Grand Kristianstad åpnet dørene etter en omfattende totalrenovering.

NYE PROSJEKTER

Quality Hotel Winn, Haninge

6. februar: Quality Hotel Winn, Haninge - Sveriges mest tilgjengelige hotell, åpnet i ny drakt etter et år med stengte dører

Finn ut mer
Awards

Quality Hotel Grand Borås

#20 Best Bargain Hotel in Sweden, Travelers’ Choice 2017 by Tripadvisor

Finn ut mer
Awards

Quality Hotel Sundsvall

#12 Best Bargain Hotel in Sweden, Travelers’ Choice 2017 by Tripadvisor

Finn ut mer
Awards

Quality Hotel Friends

#3 Best Bargain Hotel in Sweden, Travelers’ Choice 2017 by Tripadvisor

Finn ut mer
NYE PROSJEKTER

Quality Hotel Friends

April: Quality Hotel Friends: Fra 399 rom til 658 rom. Utvidelsen startet 1.april 2017 og alt står ferdig i mai 2019.

Finn ut mer
Awards

Quality Hotel View, Malmö

# 8 Best Hotel, Travelers’ Choice 2017 by Tripadvisor

# 18 Best Service, Travelers’ Choice 2017 by Tripadvisor

Finn ut mer
NYE PROSJEKTER

Quality Airport Hotel Gardermoen

Februar: Quality Airport Hotel Gardermoen stengte ned til begrenset kapasitet i februar. Bygger om fra 326 til 455 rom, og alt står klart 1.juni 2018.

Finn ut mer